Ekološka mreža Karlovačke županije O nama Zaštićena područja Karta Kontakt Novosti i događanja Uključite se Aktivnosti i projekti O nama Zaštićena područja Karta Kontakt Novosti i događanja Uključite se Aktivnosti i projekti

 

Klikni za naš facebook

 


Stručno-edukativni programi

 

Sukladno Nacionalnom kurikulumu koji donosi vrijednosti i opće ciljeve odgoja i obrazovanja, te služi kao osnova za izradu svih ostalih nastavnih sredstava i materijala, mi smo razvili niz stručno edukativnih programa za osnovne i srednje škole.

GDJE SE PROVODE STRUČNO EDUKATIVNI PROGRAMI?
Programi se provode u zaštićenim područjima u Karlovačkoj županiji.

KOJI STRUČNO EDUKATIVNI PROGRAMI SU DOSTUPNI?
Nudimo 9 različitih radionica i program Škola krša.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?
Stručno edukativni programi su prilagođeni gradivu od 3. do 8. razreda osnovne škole, strukovnim i općim srednjim školama, kao i veleučilišnim programima.

KOJE TEME OBRAĐUJU PROGRAMI?
Stručno edukativni programi nastavljaju se na nastavne programe iz prirode i društva, biologije, kemije, geografije, likovne kulture.

ŠTO MORATE PONIJETI?
Ruksak, sprej protiv krpelja, bocu vode, sendvič. Opremu za radionice na korištenje osiguravamo mi, opremamo sve učeniku s radnim listićima i drugim potrebnim materijalima za radionice.

KAKO SE TREBA OBUĆI?
Potrebna je prikladna terenska odjeća i obuća. Dugačke hlače (bez obzira na vrućinu), svijetla majca kratkih ili dugih rukava, gojzerice ili slične cipele s debelim potplatom.

 

>> LETAK - Stručno-edukativni programi - Poučne šetnje i škola krša
( pdf, 18.4 MB)

 


 

 


Javna ustanova NATURA VIVA za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Karlovačke županije
47000 Karlovac, Jurja Križanića 30
Tel/fax: 047/601-479, 601-284
e-mail: karlovac.nature@ka.t-com.hr

Početna stranica